fredag 7 november 2014

V. 45

Första veckan efter lovet och vi känner nog alla att vi behöver en helg och ladda våra batterier. Under veckan har vi hunnit med mycket. Vi har pratat om marianergraven, Gustav II Adolf, Erasthothenes såll, primtal, hjälporganisationer och ämnen i vår mat. Vi har också lärt oss volleyboll och vad olika slag heter. Hela veckan avslutades med ett trevligt besök på Burseryds mekaniska. Många frågor ställdes och allt möjligt fick tas med hem till klassrummet. Nu ska vi tillsammans på måndag se vad vi kan hitta på för roligt på elevens val. 

Vissa har tagit hem engelska att jobba med under helgen. På fredag i nästa vecka ska man göra en kort redovisning på engelska om sitt djur för en mindre grupp och inför detta ska man samla olika ord/begrepp på ett papper. 
Matteläxa fick eleverna i tisdags och den ska vara inlämnad på onsdag. Många har redan lämnat in vilket är roligt. Det finns också några som ännu inte lämnat in läxan de hade över lovet men det är aldrig försent att lämna :) 
Veckans ord finns på showbie och vi har förhör på måndag!

Hoppas nu att ni alla får en trevlig helg och att vi ses pigga och glada på måndag. Tyvärr är det inte många föräldrar som har besökt Safiren denna veckan, men vi hälsar att man alltid är välkommen till oss :) 

Kram på er alla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar